PODIUMHELDEN

Dagvoorzitters op gympen

Dagvoorzitters. Je hebt ze in alle soorten en maten, maar niemand doet dat op……zijn of haar manier.  Of zoals Harvey Specter van Suits het zegt “Anyone can do my job, but no one can be me”. En zo is het.

De dagvoorzitters van het Sprekerscollectief zijn natuurlijk volledig zichzelf, maar hebben wel een aantal overeenkomsten. 

Als eerste komen ze #opgympen, want dat is onze stijl, wie we zijn en wat we willen uitstralen. Daarnaast werken we allemaal volgens het OEI-principe.

Open. Energiek. Interactief.

Dagvoorzitters op gympen

Dagvoorzitters

Mark Huis in 't Veld

Stijl

Ik sta met ‘flair’ op het podium. Met gevoel voor entertainment, oog voor detail en energie op maat zorg ik dat het publiek betrokken is en de podiumgasten zich vertrouwd voelen.

Achtergrond

Als ondernemer en opleider in de sport de wereld rondgereisd en op 3 continenten gewoond. Zodoende vaak in de ‘spotlight’ gestaan en met veel verschillende culturen gewerkt. Ook beschikbaar in het Engels.

Quote

“Blend in and stand out where needed”

Arend Lunenborg

Stijl

Open, Energiek en Interactief. Ik ben gestructureerd en werk vanuit een basale rust. Vanuit deze rust vind ik het gebruik van humor een effectief middel om de relatie met mensen aan te gaan.

Achtergrond

Onderwijs, speciaal onderwijs, beroepsonderwijs, jeugdzorg, teamontwikkeling, theater.

Quote

“Speel niet op safe, dat is riskant.”

Joop Wolters

Stijl

Ik werk volgens het OEI-principe, Open, Energiek en Interactief. Ik ga goed op interactie en kan respectvol en to the point omgaan met weerstand. Het begeleiden van het groepsproces en in dienst staan van het event, daar ligt mijn kracht.

Achtergrond

15 jaar onderwijservaring in MBO2, op de sportopleiding CIOS. Daarnaast ruim 6 jaar ondernemerschap en verzorg veel sprekers- en presentatietrainingen met de naam “Spreken als een baas”.

Quote

“Dag voorzitter. Schitteren door onzichtbaar aanwezig te zijn”.

Aan de slag

Wil jij aan de slag met (iemand van) het Sprekerscollectief? Neem dan contact met ons op.