OVER ONS

Team

Joop Wolters

Stijl

Ik werk volgens het OEI-principe, Open, Energiek en Interactief. Ik ga goed op interactie en kan respectvol en ’to the point’ omgaan met weerstand. Het begeleiden van het groepsproces en in dienst staan van het event, daar ligt mijn kracht.

Achtergrond

15 jaar onderwijservaring in MBO2, op de sportopleiding CIOS. Daarnaast ruim 6 jaar ondernemerschap en verzorg veel sprekers- en presentatietrainingen met de naam “Spreken als een baas”.

Binnen het Sprekerscollectief

Ik ben de ‘founder’ en eigenaar van het Sprekerscollectief en zelf actief als dagvoorzitter op gympen, congrescolumnist, trainer van ‘Spreken als een baas’ en draag ik met regelmaat mijn eigen keynote getiteld ‘Netflix vs Teams’ voor.

Mark Huis in 't Veld

Stijl

Ik sta met ‘flair’ op het podium. Met gevoel voor entertainment, oog voor detail en energie op maat zorg ik dat het publiek betrokken is en de podiumgasten zich vertrouwd voelen.

Achtergrond

Als ondernemer en opleider in de sport de wereld rondgereisd en op 3 continenten gewoond. Zodoende vaak in de ‘spotlight’ gestaan en met veel verschillende culturen gewerkt. 

Binnen het Sprekerscollectief

Ik verzorg trainingen ‘Spreken als een baas’ en ‘DEP-Effect’, sta op de planken als dagvoorzitter op gympen en enthousiasmeer en inspireer met mijn talk over coach gedrag. Dat doe ik zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arend Lunenborg

Stijl

Open, Energiek en Interactief. Ik ben gestructureerd en werk vanuit een basale rust. Vanuit deze rust vind ik het gebruik van humor een effectief middel om de relatie met mensen aan te gaan.

Achtergrond

Onderwijs, speciaal onderwijs, beroepsonderwijs, jeugdzorg, teamontwikkeling, theater.

Binnen het Sprekerscollectief

Als dagvoorzitter op gympen en trainer van de trainingen ‘Spreken als een baas’ en ‘Brein leren’ sta ik met regelmaat zelf voor het publiek, kleine of groot. 

Aan de slag

Wil jij aan de slag met (iemand van) het Sprekerscollectief? Neem dan contact met ons op.