OVER ONS

Rake reviews

De rol van een goede dagvoorzitter is cruciaal om een evenement van formaat te laten slagen, en dat kan Mark als geen ander! Voor het eerst heb ik mogen samenwerken met Mark tijdens het Cross Border Event voor alle assistants uit de Benelux. Met zijn dosis energie, gevatheid en humor was hij de juiste man op de juiste plek. Zijn voorbereiding als dagvoorzitter is zorgvuldig en erg goed voorbereid waardoor de sprekers wisten wat ze konden verwachten. Hierdoor kon iedereen zich focussen op zijn/haar eigen taak!
Jolanda Maasakkers, Voorzitter NVDM | Netwerk voor de Managementondersteuner 

Begin 2023 heb ik de training “spreken als een baas” mogen volgen met Mark als trainer. In twee dagen tijd heeft Mark ons op een enthousiaste en luchtige manier meegenomen in de wereld van public speaking.

Diverse nieuwe inzichten opgedaan en veel geleerd, maar bovenal heel veel gelachen. Een training gericht op comfortabeler voor een groep staan door middel van praktische oefeningen, afgewisseld met stukjes theorie.

Al met al twee ontzettend leuke en leerzame dagen gehad. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen!

Menno Hinssen, Specialist Crisisbeheersing, Veiligheidsregio Limburg Noord

Joop heb ik tijdens onze Rabobank medewerkersbijeenkomst ervaren als een zeer professionele moderator. Hij weet het event naar een hoger niveau te tillen door zijn authentieke presentatie. Hij is een moderator die kan binden en boeien van begin tot eind.

Anouk Nijs, adviseur, MCC Rabobank

Met de 2-daagse training Spreken als een Baas weet Joop in een veilig omgeving mensen te inspireren , motiveren en op super leuke manier hun comfort zone op te rekken. Na 2 dagen zet je een strak verhaal neer voor een groep of 1 op 1. Voor mij is deze training in één woord “Goud”.

Koen de Ruijter, categorymanager Interpolis.

Tijdens de training ‘Spreken als een baas’ heb ik Mark ontmoet. Knap hoe hij een groep individuen op een hoger plan tilt.

Mark zorgt voor veiligheid door uit te vergroten wat goed gaat tijdens feedbackrondes. Hierdoor stijgt je zelfvertrouwen en creativiteit en durf je een persoonlijk pakkend verhaal te vertellen.

Ook al ken je elkaar niet, na de training ben je enorm gegroeid qua zelfvertrouwen en heb je het gevoel dat je als groep samen een hele verre reis hebt gemaakt. Hoe bijzonder is dat?!

Monique Schriever, Hoofd Financiën, gemeente Venlo

Als moderator van de werkconferentie ‘Sterk Beroepsonderwijs’, bezocht door ca. 150 professionals uit het onderwijs, overheid en bedrijfsleven, heb ik Joop ervaren als verfrissend en vernieuwend. Not the usual suspect. Hij zorgt voor dynamiek en interactie met humor zonder dat het een one man show wordt, functioneel voor de bijeenkomst. Zowel in de voorbereiding als de uitvoering is hij een professional. De dagvoorzitter op gympen kan ik van harte aanbevelen.

Karin Collombon - Provincie Limbrug

Van uit je comfortzone naar in je comfort zone! In een korte tijd, en op een leuke manier, heel veel leren over presenteren onder begeleiding van Joop. Mét humor.

Steven Lagerweij, algemeen directeur Vivantus

De tweedaagse zijn dagen vol nieuwe inzichten en kansen om te groeien in spreken. De tijd vliegt in een relaxte maar ook uitdagende setting. Ook al vind je spreken doodeng, je stapt toch uiteindelijk over de drempel.

Niki L’Herminez, Onderwijskundig Leider, Vista College.

Een uitermate interessante en vooral uitdagende training, waar je alle schroom mbt. presenteren van je af kunt werpen. Een veilige omgeving waar je leer momenten mag maken met een top “enter-trainer”

Jeroen de Voogd, General Manger, WD40 Company
REFERENTIES