OVER ONS

Onze visie

Elke bedrijf heeft er één…. een visie. Wij dus ook.

Dat de wereld verandert is een gegeven. En snel ook. Dus dan is de vraag hoe je je écht gaat onderscheiden. Iedereen kan een sollicitatie schrijven d.m.v. ChatGPT en Artificial Intelligence maakt de meeste flitsende presentaties voor jou, maar nog steeds ben jij degene die de prestatie moet leveren.

Let op, wij leren je te presenteren, niet presteren, want als je comfortabel en bevlogen kunt spreken, dan volgt de rest vanzelf.

Hiernaast leg ik je onze visie op spreken en presenteren in 31 seconden uit.

Mogelijk onhaalbaar doel

Als jij écht iets wilt bereiken moet je eigenlijk een doel stellen dat misschien wel net te groot is en onhaalbaar lijkt, want dan ga stappen maken. Als je vervolgens dat mogelijk onhaalbare doel kunt opknippen in een aantal kleinere stappen dan ben je onderweg naar….. jouw onhaalbaar doel.

Dat hebben wij ook gedaan, benieuwd naar ons mogelijk onhaalbaar doel? Binnen 44 seconden praten we je hiernaast bij.

In de volksmond heet dit ook wel “onze missie”;-)

Onze waarden

Kernwaarden, wie kent ze niet? Vroeger vonden we het “niet echt iets voor ons”, maar nu weten we beter, we hebben er zelfs een simpel modelletje van gemaakt. En ook nog iets aan toegevoegd.

Bij alles wat we doen vragen we ons af of dat in lijn is met ons OEI-model
en daarnaast willen we op verschillende momenten verrassend zijn. Tegelijkertijd is dit ook de lat waar we alle trainers, sprekers, dagvoorzitters en eindbazen langs leggen.

Benieuwd naar onze 4 merkwaarden, het model en dus onze expertise?  
Over precies 38 seconden vergeet je ze nooit meer. Play.