SPREKEN ALS EEN BAAS

Onderwijs

Spreken en presenteren is Lifeskill #1.

Zeker voor leerlingen en studenten. In hun verdere schoolloopbaan en in het werkend leven is spreken en presenteren essentieel. Daarom is het onze missie om het onderwijs te veroveren met onze trainingsmethode ‘Spreken als een baas’. Wij zorgen ervoor dat leerlingen en studenten¬† zich comfortabeler voelen tijdens spreken en presenteren. En dat het geven van een spreekbeurt of presentatie leuk wordt!

Via docent naar leerling en student

Onze missie willen we kracht bijzetten door in te zetten op een duurzame manier van trainen.

Dit betekent dat we bewust kiezen om docenten te trainen in spreken en presenteren. Dit is niet alleen goed voor hun persoonlijke ontwikkeling, maar juist ook een energieke teamtraining waarin feedback geven en ontvangen centraal staan. Daarnaast trainen we de docenten ook hoe zij door middel van verschillende en verrassende werkvormen spreken en presenteren in elke les een plek kunnen geven. Of om zelfs gehele lesblokken binnen het thema spreken en presenteren in te richten.

Onze trainingen zijn geschikt voor docenten PO, VO, MBO, HO en WO. En met onze eigen ontwikkelde kaartenset krijg je ook nog eens een ’training in een doosje’ als ideaal naslagwerk.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Factsheet Onderwijs aanvragen

Naam aanvrager*
Interesse in trainingen voor:*
REFERENTIES

Aan de slag

Wil jij aan de slag met (iemand van) het Sprekerscollectief? Neem dan contact met ons op.