Eindbazen

Marc van Oosterhout

Congrescolumnist op gympen, docent, onderwijskundige, jurist en sprekersamBAASssadeur, dat ben ik, Marc van Oosterhout. Met een voorliefde voor taal en een vlotte (digitale) pen kom ik jouw event of bijeenkomst afsluiten. Met mijn achtergrond als docent aan Maastricht University en VISTA College, ben ik gewend om voor groepen te spreken en gaat mijn innerlijk vuur branden van thema’s als “Leren leren”, strafrecht, nieuwe tech, sport, fine dining and many more. Daarnaast raak ik altijd geprikkeld door nieuwe werkvelden en thema’s. Dus daag mij en mijn Macbook uit om ook jouw boodschap te vangen in woorden en op deze manier je publiek te inspireren als afsluiter, de Eindbaas;-) Naast het werk als gevolgen docent en onderwijskundig leider sta ik binnen het #sprekerscollectief bekend als de “congrescolumnist op gympen”.

Mijn live goodiebag

Gun jezelf de rust en stilte om mijn dagrecap tot je te nemen en je zal merken dat je met een glimlach geniet van het ritme en de inhoud die ik presenteer. Een handgeschreven goodiebag die de dag treffend samenvat.

Mijn stijl

Ik vat jouw congres samen door op basis van een aantal elementen van de dag te zorgen voor een verbaal feest. Vanuit de zaal schrijf ik ter plekke mijn verhaal en dat doe ik met humor en flow én voorzie ik mijn terugblik van een heldere boodschap. Een mooie take-away voor het publiek.

Aan de slag

Wil jij aan de slag met (iemand van) het Sprekerscollectief? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil je goodiebag!

Let op: je komt niet in een salesfunnel terecht, dus stel gerust je vraag :-)

Naam*