Inspirerende sprekers

Goedele Dirkx

Wanneer ik op een betekenisvolle manier mensen in beweging kan brengen, geeft me dit enorm veel energie. Hierbij vind ik het steeds belangrijk om iedereen oprecht aandacht te geven en daarbij heel bewust praktische tips en tools aan te reiken, zodat men stapsgewijze groei kan realiseren. Als psychologe en coach/trainer kijk ik vooral met een open blik naar de mens, waarbij verandering een proces is en geen eindpunt, net zoals mijn persoonlijke ontwikkeling.

De wereld van de wetenschap introduceren op de werkvloer, dat is mijn ambitie. Gefascineerd door neuroplasticiteit en de praktische consequenties daarvan voor professionals en organisaties. “Met wetenschappelijk inzicht brengen we organisatorisch rendement teweeg, dat geeft immense voldoening.”

Nieuwsgierigheid doet groeien! Grijp in in je brein en je grijpt in in je zijn.

Ik ben te boeken voor:

Trainingen, workshops en keynotes. In allerlei vormen, soorten en maten. Samen met de opdrachtgever stemmen we niet alleen de inhoud af, maar ook tijdsduur, een eventueel traject en de doelen. Spreken om je medewerkers te inspireren of juist liever aan de slag met “groeimindset” binnen je organisatie door trainingen en workshops? De keuze is aan jou.

Op het einde van mijn verhaal:

Weet mijn publiek:

Hoe we in elkaar zitten als mens, hoe ‘simpel’ het brein werkt en op welke manier je gedrag kunt aanpassen.

Voelt mijn publiek:

Vertrouwen en veerkracht, want ongeacht wat je doet, meemaakt en beleeft, je mindset is allesbepalend hoe je hier mee omgaat. Daarenboven hoop ik vooral dat men ook met een gevoel van mildheid voor zichzelf én de ander vertrekt. We zijn allemaal ‘maar mensen’ en keer op keer is een nieuwe kans om gedrag bewuster in te zetten en waar nodig te corrigeren.

Gaat mijn publiek:

Met meer bewustwording, iedere dag een beetje beter of meer van hetzelfde doen.

Aan de slag

Wil jij aan de slag met (iemand van) het Sprekerscollectief? Neem dan contact met ons op.

Wil je me (horen) spreken?

Let op: je komt niet in een salesfunnel terecht, dus stel gerust je vraag :-)

Naam*