Inspirerende sprekers

Nancy Pustjens

Laat ik beginnen met “Nancy in een notendop”. Ik heb rechten gestudeerd, ben voormalig advocaat en heb meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer in diverse branches. Ik heb me naast het juridische ook toegelegd op e-commerce en zo heb ik meerdere ondernemingen succesvol laten groeien én begeleid naar een exit. Momenteel knal ik elke dag voor mijn eigen beauty brand: NCY. NCY ontwikkelt natuurlijke slaap, skincare en welness producten die 24 uur per dag zorgen voor meer balans, rust en focus, maar vooral levensgeluk! Vanuit mijn ervaringen in de advocatuur signaleer ik de behoefte in deze markt. Dit heb ik vertaald naar producten en hierdoor vond ikzelf de ideale balans. Kortom, ik ben een ervaringsdeskundige als het aankomt op het maken van oncomfortabele keuzes op elk moment in het leven en inspireer graag anderen om niet alleen hard te werken maar daarnaast ook te leven vanuit je hart.

Het is jouw keuze om meer (werk)geluk te gaan ervaren.

Ik ben te boeken voor:

Ik kom goed tot mijn recht als ik mensen mag inspireren om voor jezelf te kiezen. Denk hierbij aan spreken tijdens netwerkavonden, (Female) Empowerment-sessies, maar ook als het gaat over ondernemerschap en het delen van mijn eigen ondernemersreis.

Op het einde van mijn verhaal:

Weet mijn publiek:

De 4 stappen die je moet zetten naar meer (werk)geluk.

Voelt mijn publiek:

De inspiratie om op elk moment in het leven én onder welke omstandigheid dan ook een keuze te kunnen maken om het leven te leiden dat men wil.

Gaat mijn publiek:

Het publiek gaat brutaal eerlijk in de spiegel kijken.

Aan de slag

Wil jij aan de slag met (iemand van) het Sprekerscollectief? Neem dan contact met ons op.

Wil je me (horen) spreken?

Let op: je komt niet in een salesfunnel terecht, dus stel gerust je vraag :-)

Naam*