Inspirerende sprekers

Mark Huis in 't Veld

Als ‘That Guy in Blue’ is het mijn missie om ook jouw coach én communicatie skills te upgraden!

Ik woonde op 3 continenten en werkte als opleider en coach in 20 landen verspreid over 5 continenten. En dat heeft mij héél veel gebracht, waaronder het inzicht dat iedereen een coach van iemand is. En dat we allemaal continue coachen en gecoacht worden. Bewust of onbewust. Als partner, ouder, vriend(in), manager, collega, docent, trainer of in welke rol dan ook. Het bracht mij ook de vaardigheid om mijn eigen perspectief vaker te draaien waardoor ik (cultuur)verschillen beter kan accepteren.

Het delen van kennis, kunde en ervaring is mijn grootste passie. Mijn doel is om mijn publiek tot denken aan te zetten en te inspireren om duidelijker, efficiënter en positiever te communiceren en verschillen te accepteren zonder waardeoordeel.

Houd je (feed)back. Say bye to why. Positief is effectief.

Ik ben te boeken voor:

Het creëren van het DEP-Effect; een duidelijke, efficiënte en positieve manier van communiceren. Van inspireren op een podium tot het verzorgen van trainingen, workshops en ontwikkeltrajecten. In het Nederlands én in het Engels. Daarnaast verzorg ik ook “Spreken als een baas” trainingen, gericht op spreken en presenteren in het openbaar.

Op het einde van mijn verhaal:

Weet mijn publiek:

Hoe ook zij hun perspectief kunnen draaien en duidelijker, efficiënter en positiever kunnen communiceren op de werkvloer, het sportveld of in de privésfeer.

Voelt mijn publiek:

De kracht van het accepteren van verschillen zonder waardeoordeel.

Gaat mijn publiek:

Aan de slag met het geven van feedforward, het vermijden van de ‘waarom’-vraag en positief formuleren.

Aan de slag

Wil jij aan de slag met (iemand van) het Sprekerscollectief? Neem dan contact met ons op.