SPREKEN ALS EEN BAAS

1-op-1 Traject

Ben jij een spreker?
Zit er een spreker in jou?
Wil jij werk maken van spreken?
Wil jij spreken voor een vol theater?
Of wil je werken aan die ene belangrijke speech?

Wat jouw individuele vraag ook is, wij zijn er om je te ondersteunen, te coachen, te begeleiden én je te voorzien van feedback. Dat doen we samen op basis van wat jij te vertellen hebt.

We hebben diverse ‘standaard’ 1-op-1 trajecten voor je uitgewerkt, waaronder een traject om op ons eigen sprekersevent ‘Sneak Speak’ het podium te pakken.  Ligt jouw behoefte net even wat anders? Neem ook dan zeker contact met ons op.

Scroll snel naar beneden om de verschillende trajecten te ontdekken.

Trajecten

Traject 1

Stand up!

Jij mag binnenkort een presentatie geven.

En die presentatie, die is voor jou belangrijk.

Dus wil je graag de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ zetten. Samen gaan wij jouw verhaal finetunen en werken aan je podiumpower.

Traject 2

Speak up!

Jij voelt dat het tijd is om het podium te pakken. 

Alles in je schreeuwt dat je die stap moet zetten. 

Jij wil uit je eigen schaduw stappen en de wereld laten weten wat je bezighoudt.

Jij droomt van “Dames en heren…….”

Traject 3

Scale up!

Jij bent klaar om spreker te worden.

Jij wil dat podium op.

Jij wil inspireren, informeren en enthousiasmeren.

Jij kan niet langer wachten, want jij hoort op dat podium.

Jij wilt letterlijk werk maken van spreken.

Traject 1

Stand up!

Waarom wil je dit?

Binnenkort heb je een belangrijke presentatie waarmee je de medewerkers wilt inspireren, een investering wilt binnenhalen, een idee mag pitchen voor de directie of juist een presentatie over de inhoud van van je vak voor een netwerkclub, tijdens een een teamdag of op een podium.

Wat ga je dan doen?

In een dagdeel van 3 uur dompelen we je onder in de wereld van spreken en presenteren. Onder het mom van “van scratch tot succes”. We beginnen letterlijk met een leeg vel papier, jij vertelt, wij luisteren en zo gaan we samen aan de slag met je presentatie.

Brainstormen, braindump, categoriseren, structureren, tips, tricks, tools en een scherpe opbouw. Voeg daar nog een vleugje podium-power aan toe en je gaat naar huis met het prototype van je presentatie. Nu is het de beurt aan jou, oefenen geblazen en als je het wenst plannen we een terugkom-moment in en presenteer je voor 1 van onze sprekers en krijg je gerichte feedback.

Heb je interesse? Klik op de button hieronder en we komen in contact en verkennen de mogelijkheden.

Traject 2

Speak up!

Waarom wil je dit?

Jij voelt dat het tijd is om het podium te pakken. Alles in je schreeuwt dat je die stap moet zetten. Jij wil uit je eigen schaduw stappen en de wereld laten weten wat je bezighoudt. Jij droomt van “Dames en heren…….”

Wat ga je dan doen?

In een smallgroup-training (max 5 personen) ga je aan de slag om te komen tot jouw uniek verhaal. In de eerste gezamenlijke sessie gaat iedereen brainstormen over jouw verhaal. Je deelt, vraagt, haalt op en komt tot veel goede inzichten.
De volgende stap is een exclusieve 1-op-1 sessie met mij waarin we in 3 uur tijd volledige focus hebben op jouw verhaal. Feedback op maat.
De laatste groepstraining is de generale repetitie, ruim voor “Sneak Speak”. Op de locatie waar dit gaat plaatsvinden gaan we met iedereen aan de slag, incl. Tips & tricks t.a.v. stage-presence.Tussen de sessies door wordt er effort van je verwacht om je weer voor te bereiden op de volgende sessie.

Traject

 • 2x een smallgroup-training (3u per training)
 • Exclusieve 1-op-1 op kantoor in Echt
 • Generale repetitie op locatie = een extra trainingsmoment
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Feedback op je verhaal, performance en stage-presence
 • Een gegarandeerde podiumplek tijdens “Sneak Speak” met publiek op een nader te bepalen locatie
 • Toegang tot de Instagramtraining ‘Spreken als een baas’, een online training in een afgeschermd Instagram-account waar je 75 minuten aan tips en tricks ontvangt die je gaan helpen bij het oefenen voor je presentatie.
 • 15% korting op alle tweedaagse trainingen “Spreken als een baas”
 • Lifetime commitment om ten alle tijden tips, tricks en advies in te winnen.

Investering

Je investeert in eerste instantie in jezelf, maar als je daarnaast benieuwd bent naar de tijdsinvestering en de kosten dan laat het me weten en ik stuur je de factsheet.

Ik kan je wel vertellen dat het onbetaalbaar is. In de waarde die het je oplevert bedoel ik dan he;-)

Traject 3

Scale up!

Waarom wil je dit?

Jij bent klaar om spreker te worden. Jij wil dat podium op. Jij wil inspireren, informeren en enthousiasmeren. Jij kan niet langer wachten, want jij hoort op dat podium. Jij wilt letterlijk werk maken van spreken.

Als expert in jouw vakgebied, zoek je een andere platform om dit te kunnen delen. Niet alleen maar in de vorm van training of coaching, maar je wilt een groter publiek bereiken en dan is “spreker zijn” de manier die bij jou past.

Wat ga je dan doen?

In minimaal 3 exclusieve 1-op-1 sessies ga je aan de slag om samen met de trainer jouw verhaal scherp te krijgen. Een duidelijke structuur, spanning en lessons learned gaan hierin naar voren komen. Jij hebt je publiek écht iets te geven.
In sessie 1 schrijven we “ons hoofd leeg”, daarna gaan we in een aantal stappen “trechteren” en komen we tot een blauwdruk / 1ste concept.

In de 2de sessie gaan we echt schrijven aan je verhaal en zorgen voor de definitieve storyline. 

In de 3de sessie maken we de eerste vlieguren in podium-performance en stage-presence.

Traject

 • 3x dagdeel Keynotebegeleiding.
 • We maken van jouw ervaringen, belevenissen en lessons learned een scherp en inspirerend verhaal wat elk team / organisatie / bedrijf of netwerkclub gaat onthouden.
 • Training in spreken en presenteren op 3 vlakken: verbaal, vocaal en visueel.
 • Training in beleving, visuele ondersteuning en podium-presence.
 • Toegang tot de Instagramtraining ‘Spreken als een baas’, een online training in een afgeschermd Instagram-account waar je 75 minuten aan tips en tricks ontvangt die je gaan helpen bij het oefenen voor je presentatie.
 • Sparren op afroep, ten alle tijden kunnen we schaven, dus ook in de tijd tussen de geplande sessies, maar zeker ook nadien.
 • Echte 1 op 1 aandacht, puur en alleen focus op jouw verhaal, dus geen smallgrouptraining.
 • In overleg een mogelijke podiumplek tijdens een editie van “Sneak Speak”, de plek waar je letterlijk het podium krijgt.
 • Welkom bij het “Sprekerscollectief”! Een club mensen van sprekers, dagvoorzitters en “eindbazen” (die events krachtig kunnen afsluiten) Ik nodig deze mensen ervoor uit, dus dat is geen groep mensen waar iedereen zich maar bij kan aansluiten. Uiteindelijk dus ook exposure op de website en de mogelijkheid om met je verhaal ingehuurd te worden).
 • Bovenstaand betekent dus dat je niet automatisch op de website wordt geplaatst, de website is nl echt in opbouw en we beginnen klein.
 • Echter sta je wel op de sprekerslijst voor als wij vragen krijgen voor sprekers tijdens events.
 • 20% korting op deelname aan de tweedaagse trainingen (zie https://sprekenalseenbaas.nl/spreken-als-een-baas/ 
 • Bij behoefte een training over “online spreken met impact”, want ik kan me voorstellen dat jouw verhaal zelfs online blijft plakken en “online” gaat niet meer weg.
 • Samen aan de slag met de juiste manier van je branding en jouw verhaal in de markt plaatsen.
 • Customized slide-design
 • Lifetime commitment om je verhaal constant aan te scherpen.

Investering

Een flinke investering qua tijd en qua €’s, maar het is het geld méér dan waard. En bedenk je goed, jij gaat met dit traject je inkomen genereren.

Ik durf de niet-goed-geld-teruggarantie wel aan. 

ps als je dit echt wil, bel me dan;-)

Aan de slag

Wil jij aan de slag met (iemand van) het Sprekerscollectief? Neem dan contact met ons op.