Inspirerende sprekers

Paul Ramakers

Leef je of word je geleefd?

Mijn naam is Paul Ramakers en 19 februari 2019 markeert de start van mijn nieuwe leven. Een eerlijk leven, waarin ik eigenaar ben van mijn eigen beslissingen. Authentiek en trouw aan mijzelf. Een leven, waarin ik de situatie controleer in plaats van andersom. Bepakt met mijn verhaal trek ik de wereld door om ogen te openen. Een brutaal eerlijk verhaal dat ik, met een gezonde dosis humor en zelfspot, met iedereen deel die het horen wil. Een verhaal waarbij het niet om mij draait, maar om jou. Een verhaal zonder standaard script, zonder powerpoint. Niet overal hetzelfde, maar overal precies dat wat er op dat moment nodig is.

Laten we samen op reis gaan. Een reis van de wereld van de wil, naar de wereld van het doen. Hoever liggen deze werelden voor jou uit elkaar?

Misschien de eye-opener te ontdekken wat je nu eigenlijk wil of juist het inzicht dat wat je doet wellicht niet bij je past en dat wat je doet gevolgen heeft waar je op dit moment van wegkijkt. Ik geloof er namelijk in dat als je “willen” en “doen” aan elkaar verbindt, je niet alleen gelukkiger en gezonder bent, maar ook succesvoller.

Authenticiteit…

Geen gelikt praatje dat aan de oppervlakte blijft, maar een herkenning voor diegene die brutaal eerlijk naar zichzelf durft te kijken.

Laat mij je opnieuw aan jezelf voorstellen.

Ik ben te boeken voor:

Keynotes, lezingen en presentaties. Van kleine settings tot grote podia. Van Maastricht tot Groningen. Van 20 tot 2000 man, bij wijze van spreken. Wil jij dat je medewerkers of bezoekers van jouw event aan het denken worden gezet over keuzes en consequenties? In hun werk, in hun privé….gewoon in hun leven.

Op het einde van mijn verhaal:

Weet mijn publiek:

Diep van binnen weet het publiek alles al, maar deze keynote draagt bij aan die ene lastige vraag “Accepteer ik de consequenties van de keuzes die ik maak? En dan wordt het lifechanging of het blijft misschien wel gewoon zoals het altijd al was.

Voelt mijn publiek:

Kwetsbaarheid, overtuigd en een beetje buzzed.

Gaat mijn publiek:

De stap naar een bewuster leven zetten en “in het hier en nu” zijn is weer dichterbij.

Aan de slag

Wil jij aan de slag met (iemand van) het Sprekerscollectief? Neem dan contact met ons op.

Wil je me (horen) spreken?

Let op: je komt niet in een salesfunnel terecht, dus stel gerust je vraag :-)

Naam*